Kiwanis toneelavond 2023

Op 15 november 2023 organiseren we traditiegetrouw onze toneelavond. 
Dit jaar dopen we deze om naar comedy-avond en zal deze doorgaan in de feestzaal van het Klein-Seminarie te Hoogstraten. 
De deuren gaan open om 18u30 en het buffet start rond 19u00u.
Voor deze editie hebben wij niemand minder dan Steven Goegebeur kunnen strikken. Bekend van TV, stand-up comedian en veel meer…

 

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door het ziekenfonds moeten terugbetaald worden.

Op 15 november brengt hij de beste stukken uit zijn vier shows… maar de interactie en dialoog  met jullie, het publiek, bepaalt welke de stukken zijn die hij voor die avond a la minute selecteert! Elke avond is uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!!
Hou u vast aan uw bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen!

Kiwanis Malle organiseert dit event ter ondersteuning van haar goede doelen, in het bijzonder gericht op kinderen. Jaarlijks doneren wij aan diverse goede doelen in eigen regio.

Met een toegangsticket van € 50 geniet u niet enkel van een buitengewoon leuke comedy-avond, ook een lekkere winterbarbecue wordt aangeboden.
Bovendien ondersteunt u ook onze goede doelen.

Vergeet niet tijdig in te schrijven via één van onze leden of via events@kiwanismalle.be.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 15 november!